Köszönetnyilvánítás - pályázati lehetőség

Tisztelt Szülők!

Örömmel értesítem a kedves Szülőket, hogy az óvodánk udvari játékeszközeinek fejlesztése, cseréje elkezdődött. Elbontásra kerül egy csúszdás vártornyunk, ami selejtezésre szorult. Ehelyett folyamatban van egy másik csúszdás vártorony beszerzése.

A gyermekek és az intézmény dolgozói nevében szeretnénk köszönetet mondani Önöknek, mert ez a fejlesztés nem valósulhatott volna meg a szülői támogatások, felajánlások, a rendezvényekből befolyt összegek nélkül.

Köszönjük szépen!

Nagy álmunk lett volna egy fészekhinta telepítése, de sajnos magas költsége miatt ez egyelőre nem valósulhat meg.

Új pályázati lehetőség számunkra!!!!

Figyeljük a pályázati lehetőségeket és most van egy pályázati lehetőségünk, amivel az óvodánk udvarát még tovább tudnánk fejleszteni, gazdagítani.

A Nap gyermekei együtt egymásért dm pályázat 2021, ahol a fődíj az óvoda játszóterének felújítása.

Pályázók köre: magyarországi óvodák

Pályázati időszak: 2021. 04. 20. – 2021. 05. 28.

Zsűrizés és online szavazási időszak: 2021. 06.07. - 2021. 06. 18.

Eredményhirdetés: 2021.06. 22.

A pályázati munka bővebb leírása:

Mutassátok meg, ki a legkreatívabb ovis és készítsetek napvédelmi bunkit az ovi udvarán, ahol nem érhetnek utol titeket a nap káros sugarai.

Technikai feltételek:

A bunki készítése során többféle alapanyag és technika alkalmazható (kartondobozok, lepedők, papíráru, egyéb textíliák, stb.), a lényeg, hogy a bunki használatra alkalmas legyen és valamilyen módon legyen  benne a gyermekek keze munkája, illetve minél kreatívabb, színesebb és különlegesebb legyen a végeredmény.

Fődíj:

A nyertes óvoda udvarát a szervező a nyertes óvodával történő egyeztetés alapján felújítja látványos és kreatív játékokkal, amelyek funkcionális, árnyékolási technikai megoldásokat is tartalmaznak. A felújítás keretösszege: 1 000 000 Ft + Áfa

Extra fődíj: MiniPolisz kirándulás

Kérjük a segítségüket, hogy egy közös összefogással sikeres pályázatot nyújthassunk be. Várjuk kreatív ötleteiket a zárt Facebook csoportban, valamint a megvalósításhoz pl. nagyméret karton dobozokat, már nem használt sátrakat, hosszú fűzfavesszőket, nádat, valamint minden fellelhető anyagot, amely alkalmas a gyermekeknek bunker építéséhez.

Hiszünk benne, hogy közös összefogással sikeresek lehetünk és mindemellett élményekben gazdagabbá tehetjük gyermekeink óvodai mindennapjait.

Tisztelettel:

Az intézmény összes munkatársa nevében

Terjékné Szűcs Tímea

Intézményvezető

Copyright © 2015 thalykalmanutcaiovoda.hu